Vi er specialister
i tagarbejde

Et tag kræver gerne løbende vedligeholdelse, men når du når til et punkt, hvor almindelig vedligeholdelse ikke længere slår til, så kan en dygtig tømrer gøre en stor forskel.

  • 100% GRATIS TILBUD
  • KONKURRENCEDYGTIGE PRISER
  • KVALITETSBEVIDSTE HÅNDVÆRKERE

Få et gratis tilbud, eller ring på:

Tagarbejde

Hvis dit tag er begyndt at se lidt forfaldent ud, eller du har andre problemer med dit tag, kan det være en god idé at få det renoveret. Det er vigtigt, at dit hjem har et godt tag, da taget jo blandt andet er der for at beskytte resten huset. Et gammelt og utæt tag kan altså hurtigt udvikle sig til et alvorligt problem, og dét skal løses så hurtigt som muligt. 

Vi løser selvfølgelig alle former for tagarbejde, også opgaver hvor det drejer sig om et helt nyt tag. Det kan du have behov for, hvis du har fået bygget et nyt hus eller en bolig af ældre dato, der har brug for en kærlig hånd. Men om det er hele taget eller blot tagrenden, du skal have fornyet, så kommer Tømrer Jack gerne og hjælper dig.

SÅDAN ARBEJDER VI

GIV OS DINE DETALJER

Udfyld vores formular med så mange informationer som muligt.

VI TAGER KONTAKT

Efterfølgende ringer vi jer op for at aftale mødetidspunkt.

VI GÅR I GANG!

Derefter starter vi på opgaven og stopper først når I er tilfredse.

Tømrer Jack løser alle typer tagopgaver

Der kan være mange forskellige årsager til, at dit tag har brug for at blive renoveret. Ofte skyldes det, at vind og vejr slider på det. I Danmark har vi særligt hårdt vejr, og det kan godt gøre taget ekstra udsat. Taget er trods alt en af de mest udsatte dele af dit hus – og samtidigt en af de vigtigste at vedligeholde. Taget beskytter hovedsageligt resten af din bolig mod vand og vind, hvilket der jo er meget af her i Danmark. Derfor skal det altid være i god stand.

Et tag kræver gerne løbende vedligeholdelse, men når du når til et punkt, hvor almindelig vedligeholdelse ikke længere slår til, så kan en dygtig tømrer gøre en stor forskel. Først og fremmest er det en god idé, at få en professionel til at bedømme hvorvidt en renovering kan redde taget, eller om der faktisk kan være behov for at få lagt helt nyt tag. Tit og ofte er det tilstrækkeligt at få lavet en gennemgribende renovering af taget. 

Lav en aftale, og få styr på dit tag

Hvis du er det mindste bekymret for dit tag, så kontakt os. Vi rykker hurtigt ud og får lavet en oversigt over, hvad der bør foretages af tagarbejde. Derudover giver vi også et hurtigt og præcist tilbud på at få udbedret problemer og mangler, så du hurtigt kan få et godt og solidt tag.

Det er en ganske simpel proces, og med os bliver det også en sikker proces. Vi går op i at levere et godt og ærligt stykke arbejde. Og så gør vi udelukkende brug af godkendte byggematerialer. Derfor kan du være ganske sikker, når du lader os tage hånd om dit tagarbejde. 

Kontakt os nu for at høre nærmere. 

LAD OS RINGE DIG OP

Indtast dine kontaktoplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.