Kun et opkald fra dit drømmekøkken

Vi har alle et billede i hovedet af vores drømmekøkken. Men det kan for mange godt virke en smule uoverskueligt at forvandle det nuværende, nedslidte køkken til det billede, man har i hovedet…

  • 100% GRATIS TILBUD
  • KONKURRENCEDYGTIGE PRISER
  • KVALITETSBEVIDSTE HÅNDVÆRKERE

Få et gratis tilbud, eller ring på:

Hvordan mon dit drømmekøkken skal se ud?

Vi har alle et billede i hovedet af vores drømmekøkken. Men det kan for mange godt virke en smule uoverskueligt at forvandle det nuværende, nedslidte køkken til det billede, man har i hovedet. Og det er ganske forståeligt, da det jo kan være en stor mundfuld at lave et helt nyt køkken.

Men hvis du går og overvejer at investere i en husrenovering, så kan køkkenet meget vel være det bedste sted at starte. Vi bruger nemlig rigtig meget tid i køkkenet. Og for mange familier, så er køkkenet et godt samlingspunkt. Tømrer Jack er den rigtige at kontakte, hvis du gerne vil have dit drømmekøkken på plads snart.

SÅDAN ARBEJDER VI

GIV OS DINE DETALJER

Udfyld vores formular med så mange informationer som muligt.

VI TAGER KONTAKT

Efterfølgende ringer vi jer op for at aftale mødetidspunkt.

VI GÅR I GANG!

Derefter starter vi på opgaven og stopper først når I er tilfredse.

Sæt mode og funktionalitet i højsædet

Når du skal have nyt køkken, er der mange ting at overveje. Afhængigt af størrelsen kan det også være nødvendigt at optimere lidt. Hvis du eksempelvis bor i en lejlighed med et lille køkken, og du rigtig gerne vil have en opvaskemaskine, så kan det være en nødvendigt at finde ekstra skabsplads et andet sted for at skabe plads til opvaskemaskinen.

Men udover at skabe et funktionelt rum, skal man også gerne formå at skabe et flot rum. Det gode ved de trends der hersker lige for tiden er, at de alle er forholdsvis tidløse. De skandinaviske designs gør det dermed muligt for dig at få et flot og moderne køkken, der ikke kommer til at gå af mode om et par år.

 

Tømrer Jack kommer gerne og skaber dit drømmekøkken. Om det så er et enormt køkken med plads til flere ovne, eller et lille køkken i en lille lejlighed. Alle køkkener har nemlig potentiale til at blive dit drømmekøkken.

Tryg byggeproces og stærkt netværk

Tømrer Jack går meget op i at hele processen skal forløbe godt. Det vil sige, at vi altid sørger for, at vi har et godt udgangspunkt, før arbejdet sættes i gang. Udgangspunktet skal selvfølgelig være dine ønsker, men vi kommer også gerne med faglig sparring og idéer, så du kan få det bedste mulige resultat.

Vi udfører meget arbejde og kan udføre opbyggelsen af dit nye køkken. Men skulle der være noget, vi ikke har de rette faglige kompetencer til at tage hånd om, har vi et stort netværk af dygtige håndværkere, der kan tage hånd om alle opgaver. Dermed tager vi gerne ansvaret for hele dit køkkenprojekt.

Vi gør udelukkende brug af godkendte materialer. Det gør vi for at sikre, at vores arbejde udføres på så miljøvenlig vis, som det er muligt. Derfor kan du også være ganske tryg i dit nye køkken, da alle materialer er helt i top.

LAD OS RINGE DIG OP
Indtast dine kontakt oplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.