Giv din bolig et frisk pust med et nyt gulv

I Danmark er trægulve utroligt populære, og det er der mange gode grunde til. De er nemlig utroligt holdbare, og så giver de en varm fornemmelse til rummet.

  • 100% GRATIS TILBUD
  • KONKURRENCEDYGTIGE PRISER
  • KVALITETSBEVIDSTE HÅNDVÆRKERE

Få et gratis tilbud, eller ring på:

Gulvarbejde

Hvis du har købt en ny bolig, der trænger til en kærlig hånd, så kan gulvet være et godt sted at starte. Mange mennesker vælger at nedprioritere gulvet i deres hjem, men det er faktisk en dårlig idé. 

 

Et nyt gulv kan nemlig gøre mindst lige så meget for dit hjem, som de nymalede vægge kan. Derfor er gulvet også noget, der skal prioriteres. Heldigvis behøver du ikke selv at gøre så meget. Du kan kontakte os, og så kan vi tage en snak om, hvad der skal ske med dit gulv.

SÅDAN ARBEJDER VI

GIV OS DINE DETALJER

Udfyld vores formular med så mange informationer som muligt.

VI TAGER KONTAKT

Efterfølgende ringer vi jer op for at aftale mødetidspunkt.

VI GÅR I GANG!

Derefter starter vi på opgaven og stopper først når I er tilfredse.

Giv din bolig et frisk pust

I Danmark er trægulve utroligt populære, og det er der mange gode grunde til. De er nemlig utroligt holdbare, og så giver de en varm fornemmelse til rummet. Derudover passer de også utroligt godt til den skandinaviske indretningsstil. Det eneste, trægulve kræver, er, at de bliver vedligeholdt engang imellem. Det er meget sjældent, og det er ikke noget, du selv behøver at gøre – du kan nemlig også få os til at vedligeholde det, når det bliver nødvendigt.

Når det så er sagt, så er det ikke højest nødvendigt at vedligeholde trægulvet ofte. Træ er nemlig et utroligt stærkt materiale, og det værste, der kan ske med et nyere trægulv, er ,at det kommer til at se lidt mat og slidt ud med årene. Men så snart det sker, kan du blot kontakte os, så sørger vi for at pleje det, så det hurtigt ser ud som nyt.

 

 

 

Gulvarbejde giver mange muligheder

Noget af det gode ved det gulvarbejde, vi udfører, er, at det giver dig mange muligheder. Vi kan komme og renovere dit gamle gulv, så det får nyt liv. Vi kan også komme og rive dit gamle gulv op, og lægge et helt nyt gulv. Men der er også utroligt mange muligheder, når det kommer til materialevalg og efterbehandling. Afhængigt af hvilken træsort du vælger, vil du få et gulv med en bestemt karakter.

Gulvet kan du også vælge ud fra, hvordan resten af din bolig er indrettet. Hvis du eksempelvis har mange mørke møbler, så kan det give et fint modspil at vælge et lysere gulv. 

Det kan du opnå ved at vælge en lys træsort og en efterbehandlingsmetode, der enten bevarer den lyse farver eller gør den endnu lysere. Ligeledes kan du også vælge et mørkt gulv, hvis du har mange lyse møbler.

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du vælge at få lagt gulvet på mange forskellige måder. Du kan få brede brædder, smalle brædder eller måske få træet lagt i et sildebensmønster?

Lige meget hvilke idéer du går og har, så kan du kontakte Tømrer Jack – så kan vi tage en uforpligtende snak om alle dine muligheder.

LAD OS RINGE DIG OP

Indtast dine kontaktoplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.